7 Nisan 2016 Perşembe

Diş Buğdayı Bebek Hediyesi

Geçtiğimiz postta erkek yeğenim Çınar için bir 40 Uçurma Sepeti hazırlamıştık. Şimdi ise ondan büyük kız yeğenim, Zeynep için bir diş buğdayı hediyesi hazırladım.

Diş buğdayı partilerinde, genellikle ev sahiplerinin misafirleri için hediyeler hazırladığını görüyoruz. Ben hediye fikri için araştırma yaparken de açıkçası hep bu tür hediyelere rastladım.

Bence en büyük hediyeyi, dişlerini çıkarmak için deli gibi ağrı, sızı çeken minik prensesimiz hak ediyor bence. Bizim oralarda, bebeğin ilk dişini bulan kişinin de hediye alması alışılagelmiş bir gelenektir.

Ben şehir dışında yaşadığım için ilk dişi bulmayı beklemeden Zeynep'e bir Diş Buğdayı hediyesi hazırladım :)) Bu hediye paketi, ilk diş, ya da diş buğdayı hediyesi olduğu için, bebeğin yemek yerken kullanabileceği ürünleri kullanarak hazırladım.

Yine sizlere fikir vermesi adına detaylarını aşağıda paylaşıyorum ...



Öncelikle Minnie'li tatlı mı tatlı bir mama takımı aldım. Bu takımın markası neydi hatırlamıyorum ama Joker'den almıştım.


Yine beslenme sırasında kullanabilmesi için Mothercare'den ikili önlük seti aldım. Bu önlükler rengarenk olması nedeniyle Zeynep'in çok dikkatini çekti. Ama sanırım kendi kendine yemeğe başladığında kullanmaya daha uygun :))

Hediye paketimin diğer öğeleri suluk ve mama kaşıkları. Bunları da Bebedor marka aldım. Özellikle silikon mama kaşığından oldukça memnun kaldıklarını söyleyebilirim.

Son olarak da dişlerini bekleyen bir bebek için mantıklı bir hediye sayılabilecek  diş kaşıyıcı aldım. Bu diş kaşıyıcı üzerindeki düğmeye basınca müzik çaldığından aynı zamanda oyuncak görevi de görüyor :))

Umarım sizler için faydalı fikirler içeriyordur. Ben yine bu vesileyle güzel kızımız Zeynep'e sağlıklı, bol vitaminli, az kilolu, diyet yapmaya hiç gerek duymayacağı bir yaşam diliyorum...

6 yorum:

  1. ayy gerçekten ne kadarda güzel düşünmüşsünüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayşe Gül Hanım, beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  2. kesinlikle çok güzel bir fikir .. blogunuzu çok sevdim bana da beklerim görüşmek üzere sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...